23948sdkhjf

VMS Group indgår global offshore-aftale

Frederikshavner-virksomhed tegner servicekontrakt med unavngiven offshore-kæmpe.

Frederikshavner-virksomhed tegner servicekontrakt med unavngiven offshore-kæmpe.

VMS Group – der blandt andet er moderselskab for Vestergaard Marine Services – har skrevet under på en såkaldt Master Service Agreement med en unavngiven kunde – der angiveligt skal høre til blandt de største aktører i offshore-drilling industrien.

Aftalen betyder, at VMS Group kan byde på alle de projekter, som kunden sender i udbud.

VMS Group har base i Frederikshavn og datterselskaber i Norge og Brasilien. Gruppen tilbyder et bredt spektrum af services til den maritime sektor, specielt på maritime motorer.

Ifølge en pressemeddelelse fra VMS Group har det offshore drilling-selskabet, der er indgået en master service agreement med, ikke ønsket blive navngivet i forbindelse med omtale af aftalen.

Kunden ejer ifølge VMS Group en flåde af de nyeste og mest avancerede borerigge til arbejde på dybt vand i verden. Den unavngivne offshore-aktør har aktuelt 51 rigge i drift fordelt over seks vigtige geografiske regioner i den globale offshore olie- og gasindvindingsindustri.

- Vi ser frem til et forhåbentligt langvarigt og frugtbart samarbejde med en af verdens førende offshore contractors med globale aktiviteter. Underskriften på master service agreement-aftalen rummer et stort potentiale og opfylder et vigtigt strategisk mål for VMS Group. Vi sigter mod at blive en endnu stærkere spiller på det globale offshore service-marked, siger Peter Krogh Nymand, der er CEO i VMS Group.

Aftalen er indgået efter VMS Group over et år har haft ansvaret for service af motorer på borerigge, som den unavngivne kunde havde i operation ud for Ghana i Vestafrika

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062