23948sdkhjf

Hiab fornyer kran-program

24 ny og opgraderede modeller i udvalget.

Hiab har fornyet sit udvalg af mellemstore stykgodskraner med 24 nye eller opdaterede modeller. De nye mellemstore kraner er svaret på det voksende marked i 20 tonmeter-klassen.

De leveres med et komplet udvalg af Hiab-styresystemer, som enten er manuelt- eller fjernstyrede. Fra uge 40 kan kranerne bestilles hos SAWO, som er importør og forhandler af Hiab i DK.

De opdaterede kraner leveres med innovative funktioner, der gør betjeningen og driften mere enkel, sikker og produktiv. Crane Tip Control (kranspidsstyring) gør det enklere og nemmere for operatøren at koordinere kranen, og Load Stability System (laststabiliseringssystem) garanterer sikker brug af kranen. Halvautomatisk parkering gør det muligt at parkere eller udpakke kranen halvautomatisk. Det forenkler en af de vanskeligste manøvrer med en stykgodskran.

De nye kraner er op til 300 kg lettere end de tidligere fra Hiab. Denne vægtbesparelse omsættes direkte til større nyttelast for kunden. Både det avancerede fjernstyringssystem, den nye V200-ventil, den opdaterede hydraulik samt det eksterne display der bl.a. viser tid til service, tilfører ekstra værdi for kunden. Hiabs imponerende program for mellemstore stykgodskraner sættes i fokus.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11