23948sdkhjf

PTV Group køber DPS International

Investerer i cloud-baseret kørsels-planlægning.

DPS International, der har mange kunder indenfor transportbranchen i Danmark, er blevet opkøbt af tyske PTV Group, der har specialiseret sig i software til avanceret logistik indenfor transport-området.

PTV Group i Karlsruhe, Tyskland, har overtaget det britiske firma Distribution Planning Software International Limited (DPS). Begge virksomheder leverer software til logistik indenfor transportområdet og planlægger med opkøbet at udvide deres markedsandel på det internationale marked for transportplanlægning.

Overtagelsen indebærer, at udvalget af transport-løsninger til transportbranchen øges for begge selskaber.

Det skyldes blandt andet et nyt software produkt, der er baseret på en cloud-løsning til ruteplanlægning via hjemmesiden routeoptimiser.com.

- Overtagelsen af DPS, med medarbejdere, produkter og faciliteter i vores gruppe af virksomheder sker på det helt rigtige tidspunkt. Det gør os i stand til yderligere at udvide den geografiske dækning for vores software til logistik i blandt andet Storbritannien og Sverige, siger Vincent Kobesen, CEO for PTV Group.

Ruteplanlægning i skyen

DPS Route Optimiser udvider PTV´s produktprogram ved at tilføje rute-optimering til PTV´s cloud-løsninger. Derfor får transport-virksomheder – blandt andet i Danmark - nu nemmere adgang til endnu mere kraftfuld teknologi. Det indebærer blandt andet, at den lokale salgs og marktings- repræsentation i Skandinavien udvides.

DPS er baseret i Birmingham og har desuden afdelinger i Sverige og Sydafrika. I fremtiden vil afdelingerne markedsføre en bred vifte af logistik-løsninger, der tilbydes af PTV Group og DPS - under PTV Groups ledelse.

I USA er PTV allerede veletableret i trafiksektoren med afdelinger på både øst- og vestkysten, og med sin cloud-baserede rute planlægning kan PTV Group nu tilbyde endnu et produkt, der placerer virksomheden i en stærk position til at målrette sine ydelser til logistik markedet.

- Overtagelsen giver os mulighed for at fortsætte en styrkelse af vores markedsposition - især i Storbritannien - og fordoble vores nuværende omsætning i denne region, idet DPS nu er 100 pct. ejet af PTV Group. Alle medarbejdere fortsætter i virksomheden, og vi har planer om at ansætte flere medarbejdere. Vi garanterer alle kunder, at eksisterende kontrakter og aftaler fortsætter som hidtil. Der kan komme ændringer senere, men ikke i den nærmeste fremtid, siger Vincent Kobesen, CEO for PTV Group.

Paul Palmer, grundlægger og tidligere ejer af DPS, tilføjer:

- DPS nyder med opkøbet godt af en udvidet rækkevidde og en umiddelbar adgang til det globale marked for vores produkter.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079