23948sdkhjf

ITD-medlemmer ønsker en styrket stemme

Branchen vil det politiske arbejde.

Det tredje af årets ITD-medlemsmøder blev præget af flere gode debatter. Igen var der fokus på manglen på arbejdskraft, der længe har været et stort problem vest for Storebælt.

Men nu er problemet også så småt ved at komme til Østdanmark, hvilket er ved at give problemer for vognmændene. Derfor lød opfordringen fra transportbranchen til ITD, at der skulle arbejdes med at tiltrække så mange unge som muligt, så der også i fremtiden vil være dygtige chauffører til at betjene lastbilerne.

Øget politisk indflydelse

Et andet stort tema var det politiske arbejde:

- Det er vigtigt, at ITD har klare politiske budskaber og får markeret sig i de politiske debatter, siger public affairs chef i ITD, Karen Roiy.

Netop fordi ITD har en masse specialister ansat, bliver der også ofte lyttet godt efter, når branchens organisation giver sin mening til kende, og det er noget, der vil fortsætte:

- Vi vil forblive skarpe på vores medlemmers hverdag, for det er den eneste måde, hvorpå vi kan tale med en tydelig stemme i de politiske forhandlinger, slår Karen Roiy fast.

Rundtur hos en kollega

Tirsdagens arrangement blev afholdt hos Stokholm Transport A/S i Rødovre, og ITD var sædvanen tro vært ved noget at spise og drikke.

Derudover kunne alle gæsterne få en rundtur i transportvirksomheden, som har udvidet deres transportkoncept med opbevaring af specielt spilleudstyr til brug ved de store koncerter.

Årets sidste medlemsmøde finder sted i eftermiddag klokken 17 hos ITD, Lyren 1, Padborg.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078