23948sdkhjf

DHL Express justerer priserne

Priser varierer fra land til land.

Kurervirksomheden DHL Express har i dag offentliggjort en generel europæisk prisstigning, der træder i kraft pr 1. januar 2017. I Danmark stiger priserne med 3,9%.

-I DHL Express er vi stålsatte på at være de førende inden for tidskritiske kurerforsendelser. Med den årlige prisstigning er vi i stand til at efterkomme dette mål, fordi vi fortsat får mulighed for at investere i vores netværk. Ved at have et netværk i verdensklasse, skaber vi betydelig værdi for vores kunder. Vores priser afspejler altså både den værdi, vi tilfører med vores services, og vores kompromisløse stræben efter at sikre en høj kvalitet, siger Claus Lassen, der er adm. direktør for DHL Express i Danmark.

-I løbet af 2016 har vi kunne fortælle om en lang række investeringer i vores netværk, systemer og medarbejdere, hvilket globalt set har kostet mere end 800 mio euros i løbet af året.Vi har også indført de mere effektive Airbus A330-300 lastfly i vores europæiske flåde. I 2017 vil vi fastholde vores høje investeringsniveau og fortsætte med at udnytte vores netværk, der kan sikre vores kunder succes med deres internationale handel.

DHL Express justerer sine priser hvert år baseret på inflationen, udsving i valutakurserne og andre stigende udgifter. Det gælder fx i forhold til at overholde stadig strammere sikkerhedsregulativer ikke bare i Danmark, men i mere end 220 forskellige lande og territorier, som DHL Express servicerer.

Prisjusteringerne vil variere fra land til land afhængigt af lokale forhold og vil gælde for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078