23948sdkhjf

Søfartsstyrelsen er attraktiv

Vil tiltrække nye medarbejdere.

Som noget nyt kan jobansøgere og andre interesserede nu opleve film med medarbejdere ansat i Søfartsstyrelsen, når de kigger efter ledige stillinger.

Søfartsstyrelsen har generelt haft et højt antal kvalificerede ansøgere til styrelsens ledige stillinger, men forsøger nu med det nye site at give et mere indgående indblik i styrelsen som arbejdsplads.

- Vi tager det her initiativ med et site for at sætte fokus på Søfartsstyrelsen som en attraktiv arbejdsplads. Vi mener selv, at vi arbejder på en af Danmarks bedste arbejdspladser, og det vil vi gerne fortælle potentielle medarbejdere om. Håbet med rekrutteringssitet er desuden, at det generelle kendskab til Søfartsstyrelsen øges, så endnu flere får kendskab til det spændende arbejde, vi laver, siger Andreas Nordseth, direktør.

Med det nye rekrutteringssite sker der en mindre ændring på vores hjemmeside. Fremadrettet vil jobsektionen på vores hjemmeside blive erstattet af et direkte link til det nye site, så aktuelle stillingsopslag, medarbejderfilm og fakta om styrelsen er samlet ét sted.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063