23948sdkhjf

Skibsmæglerne roser vækstteam

Øget ambitionsniveau er vejen frem.

Regeringens Blå Vækstteam, med Jesper Lok som formand, er godt i gang med arbejdet og der tegner sig et billede af, at konklusionerne er helt på linje med hvad Skibsmæglerforeningen præsenterede for Erhvervsministeren og det Blå Vækstteams første møde.

-Skibsmæglerforeningen kvitterer for, at det Blå Vækstteam sætter ambitionerne endnu højere og at man ser potentialerne på et globalt plan, siger sekretariatschef Jesper Sebbelin fra Skibsmæglerforeningen.

-Blandt Skibsmæglerne og Skibsagenterne er der et øget pres på omkostninger og indtjening, samtidigt med at kravene til kompetencerne skærpes og der er megen fokus på digitalisering. Konkurrencen er global, og man ser endvidere nye spillere i markedet, som f.eks. amerikanske Amazon, der vil udbyde transportløsninger via sine digitale platforme efter ”one-stop-shop” princippet. Det er derfor vigtigt, at vi fortsat er i den maritime verdenselite, fortsætter Jesper Sebbelin.

Disse udfordringer kræver styrkede kompetencer, og Skibsmæglerforeningen, Rybners Handelsskole og Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg har i samarbejde med hinanden igennem mange år leveret en verdens anerkendt shippinguddannelse for landets shippingvirksomheder inden for de typer af virksomheder, som Skibsmæglerforeningen repræsenterer som brancheforening, udtaler Henrik Otto Jensen, formand for Skibsmæglerforeningens Uddannelsesudvalg og til daglig adm. direktør for Niels Winther Shipping.

-Det Blå Vækstteam og uddannelse er nogle af de ”hotte” temaer vi har på programmet til Skibsmæglerforeningens Årsmøde og Generalforsamling i Aarhus den 16-09-2016, og vi ser frem til at skibsmæglerne og skibsagenterne diskuterer dette på Årsmødet i Aarhus, siger Jesper Sebbelin.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063