23948sdkhjf

Ny truck-serie fra Hubtex

Jubilæum fejres med ny fabrik og truck-serie.

I år er det 35 år siden, den tyske gaffeltruckproducent Hubtex blev stiftet, og det fejrer selskabet med åbningen af nye produktionsfaciliteter i den tyske by Fulda og lanceringen af de to nye trucks MaxX og FluX.

Ny fabrik

2. september blev datoen, hvor Hubtex officielt kunne åbne selskabets nye 2.250 kvadratmeter store produktionsfaciliteter i byen Fulda, der ligger 90 km. nordøst for Frankfurt.

Hubtex har investeret 4 mio. euro, cirka 30 mio. kr., i den nye enetages bygning, der især skal producere specialkøretøjer.

De nye faciliteter er særligt sat i verden for at frigøre plads til produktionen af den nye serie af side- og frontlæssere, der finder sted i de nærliggende produktionsfaciliteter.

MaxX og FluX

De to nye serier af side- og frontlæssertrucks går under navnene MaxX og FluX, og de lanceres til verdensmarkedet til november.

Gennem lanceringen af de nye trucks styrker Hubtex selskabets portefølje af side- og frontlæssere, der egner sig til både indendørs såvel som udendørs brug. De er blandt andet kendetegnet ved modellernes rummelige kabiner, multifunktionelt joystick, ny generation af info-display samt nemt batteriskift.

Hubtex´ FluX-model udmærker sig særligt ved at være producentens første multirettede modvægts-frontlæsser med patenteret styretøjs-teknologi. Teknologien gør, at FluX hurtigt kan skifte fra at bevæge sig forlæns til sidelæns uden at stoppe, hvilket, ifølge Hubtex, giver mindre slid på køretøjet.

Den står på et firehjulet chassis og kommer i to varianter af læsse-kapacitet – 3.000 kg og 4.000 kg – begge med 48-volts system. Den kan anvendes som både front- og sidelæsser, men er særligt egnet til at transportere palletter og lange emner.

MaxX-modellen er en elektrisk multirettet sidelæsser, der kommer i tre varianter: Med en læssekapacitet på 3.000 kg og 48-volt system eller med læssekapacitet på 4.500 kg og enten 48- eller 80-volt system. I MaxX er der især tænkt over førerens ergonomi, idet den er udstyret med en rummelig kabine med meget benplads og all-round sigtbarhed.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062