23948sdkhjf

BWS udvider direktionen

Ny IT-chef får plads i direktionen.

Blue Water Shipping har ansat Peter Matthiesen som ny CIO, hvor han som en del af selskabets direktion skal sikre firmaets fortsatte stærke position på kundetilpassede IT-løsninger inden for transport og logistik.

Integration og udvikling af kundetilpassede IT-løsninger er blevet et vigtigere og vigtigere element i løsningen af både store og små transport- og logistikopgaver, og Blue Water Shipping har gennem mange år opbygget en fremtrædende position på dette området. Den danske transportkoncern har pr. 1. september udvidet den nuværende direktion og ansat 44-årige Peter Matthiesen som ny CIO.

- Vi kan være stolte af den stærke position, de kundetilpassede IT-løsninger har givet os i markedet, men det er afgørende for den videre udvikling, at vi får endnu mere fokus på området. Med ansættelsen af Peter Matthiesen får vi en meget kompetent direktør, der sammen med vores dygtige og engagerede IT-kolleger vil kunne sikre, at vi udvikler os yderligere – både på kundeløsninger og vores interne IT-platforme, siger Kurt Skov, adm. direktør og grundlægger af Blue Water Shipping.

Skærpet IT-fokus

Hidtil har det overordnede ansvar for IT hos Blue Water Shipping været placeret hos koncernens CFO Allan Junge, der har været drivkraft for opbygningen af en stærk intern IT-organisation samt udvikling af både den interne IT-struktur og de kundetilpassede IT-løsninger.  

Peter Matthiesen er glad og stolt over at være blevet en del af Blue Water Shipping, og han medbringer mangeårig erfaring med IT i transportbranchen - senest som IT-direktør/program-direktør hos TNT.

Peter Matthiesen er oprindeligt uddannet speditør men har de seneste 17 år beskæftiget sig med implementering af processer og software inden for primært logistik og transport.

- Jeg er stærkt optaget af at bringe IT og selve forretningen tættere på hinanden, således vi kan tilføre mest mulig værdi til vores kunder. I dag er IT blevet et strategisk parameter i transportbranchen, og det er vigtigt, at vi i Blue Water udbygger det IT-landskab vi arbejder i, så vi har de nødvendige forudsætninger for hurtigt at tilpasse og udvikle os i forhold til kundernes krav og behov. Vi skal evne at tilbyde kunderne nye og markedsledende services, og det kræver - ud over en stærk bagvedliggende intrastruktur - dygtige og engagerede medarbejdere, der forstår at kombinere IT-faglighed med operational transport. Og her står Blue Water i dag meget stærkt, og jeg glæder mig til at bidrage til den videre udbygning af vores position, siger Peter Matthiesen.

BWS kort

Blue Water, der har 1500 medarbejdere og 65 kontorer på verdensplan, leverer en bred vifte af transport- og logistikløsninger inden for vej, sø, luft, lager samt komplekse projekttransporter. Som en del af serviceydelserne indgår integrerbare og specialtilpassede IT-løsninger, udviklet af Blue Waters egen IT-udviklingsafdeling. IT-løsningerne omfatter blandt andet e-booking, track and trace incl. overblik via dash-boards, warehouse management, purchase order management samt komplette løsninger til håndtering af større logistikopgaver inden for industri, krydstogt, olie-gas og vindenergi.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079