23948sdkhjf

Danish Maritime Days samler 500

Velkomstreception for den globale maritime branche.

Den 24.-28. oktober afholdes Danish Maritime Days for tredje år i træk.

Her vil man til talrige begivenheder debattere nogle af de største udfordringer og muligheder, som den globale maritime branche står over for. Igen i år vil Danish Maritime Days også have en officiel velkomstreception, der vil samle mere end 500 deltagere og arrangører fra alle ugens arrangementer til en fejring af den globale maritime branche.

-Jeg glæder mig til at byde centrale aktører fra alle dele af den globale maritime branche velkommen til Danish Maritime Days’ velkomstreception. Den er en god mulighed for mødes med gamle kolleger fra hele verden og for at skabe nye forbindelser, siger John Taxgaard Vice President, Global Maritime Services hos Ericsson, der er vært for velkomstreceptionen sammen med Danish Maritime Days.

-Danish Maritime Days 2016 vil indeholde mere end 40 selvstændige arrangementer. Velkomstreceptionen er en festlig lejlighed til at takke de folk, der er rejst til Danmark fra hele verden, og ikke mindst takke alle arrangørerne for at sætte de vigtigste udfordringer og muligheder i vores branche på dagsordenen, siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079