23948sdkhjf

DSV vinder Årsrapportprisen 2016

Revisor-pris uddelt for femte gang.

DSV blev den store vinder, da DI og FSR – danske revisorer for femte år i træk uddelte priser til de danske virksomheder, der har leveret årets bedste årsrapporter.

Det blev transportgiganten DSV, der løb med hovedprisen, Årsrapportprisen 2016, for at have leveret årets bedste årsrapport. Prisen blev uddelt ved en konference i Industriens hus torsdag den 1. september.

De øvrige prisvindere på dagen var: DONG Energy, bedste CEO og Chairman Letter; FLSmidth, bedste beskrivelse af virksomhedens forretningsmodel; Bavarian Nordic, bedste regnskabsmæssige skøn og vurderinger i årsrapporten.

Ifølge Årsrapportprisens dommerpanel glimrer DSVs årsrapport ved at være kort og præcis samtidig med, at den giver et detaljeret indblik i strategi og forventninger til fremtiden.

Vigtigt projekt

CFO, Jens Lund, DSV:

- Arbejdet med årsrapporten er hvert år et vigtig projekt, der involverer medarbejdere på tværs af flere funktioner. For os er det afgørende, at vi hele tiden optimerer processen og forbedrer os på de punkter, hvor det er relevant. Prisen her er en anerkendelse af den indsats og en cadeau til hele holdet; og vi er selvfølgelig overordentlig glade og stolte over at modtage den.

Det er femte år i træk, at DI og FSR – danske revisorer i fællesskab hylder de danske virksomheder, der på fornemste vis formår at kommunikere til brugerne af deres årsrapporter. Der var på dette års konference særlig fokus på de tendenser, der vil præge den fremtidige virksomhedsrapportering, herunder behovet for bedre strategisk og fremadskuende information i virksomhedernes rapportering.

Kort og præcist - en kunst

Vicedirektør Kent Damsgaard, DI:

- Det er en kunst at skrive kort og præcist. I en tid med stigende krav til forskellige rapporteringsformer også fra politisk side er det vigtigt, at virksomheder som DSV viser, hvordan man kort og præcist kan fortælle om både finansielle resultater og relevante strategiske opkøb.

Igen i år var der tæt løb i mellem de nominerede prismodtagere. De to andre nominerede virksomheder til Årsrapportprisen, Arla og ISS, der vandt i 2014, var med i opløbet til det sidste.

Højt niveau

Adm. direktør Charlotte Jepsen, FSR – danske revisorer:
- Årsrapporterne har igen i år været på et meget højt niveau. Danske virksomheder er dygtige til at kommunikere om deres resultater, strategier og forventninger til fremtiden. De bedste årsrapporter er med til at tegne et billede af bedre strategisk og mere fremadrettet information fra ledelsen. Årsrapportprisen og de tilhørende specialpriser er en stor anerkendelse af det enorme arbejde som danske virksomheder lægger i at sikre troværdig regnskabsinformation til virksomhedernes stakeholdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11