23948sdkhjf

Energi-ordre til Aalborg-selskab

Skal levere biomassefyret kraftvarmeværk til UK.

Det britiske energiselskab JG Pears Power Ltd. har bestilt et komplet biogasfyret kraftvarmeværk hos Aalborg Energie Technik.

Kraftvarmeværket får en kapacitet på 42 MWt/12MWe CHP og bliver placeret i Low Marham i nærheden af Newark i Nottinghamshire i England.

- Vi er glade over at have modtaget denne nye ordre. Vi har i forvejen et tæt og længerevarende samarbejde med JG Pears Power Limited, så vi er godt forberedt på implementeringen af projektet. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde om at levere et effektivt produktionsanlæg som JG Pears vil være meget tilfreds med mange år frem i tiden, siger Aalborg Energie Techiks adm. direktør Hans Erik Askou i en pressemeddelelse.

Aalborg Energie Technik kan ikke oplyse kontraktsummen, men ifølge metal-supply.dk vurderer selskabet, at det er den største i Aalborg-selskabets historie.

Ordren omfatter alle dele af det avancerede kraftvarmeværk, herunder brændselslager, brændselshåndtering og brændselsindføring til selve forbrændingssystemet, som Aalborg Energie Technik også leverer inklusive kedler, dampturbine, luftkølet kondensator og røggasrensningssystem inklusve SCR-teknologi, der skal sikre den største mulige reduktion af skadelige stoffer i røgen fra kraftvarmeværket.

Anlægget forventes leveret og sat i drift i løbet af 2018.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078