23948sdkhjf

Transport Øst åbner i morgen

Lørdag og søndag står i lastbiltransportens tegn i Greve.

For ottende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 3.-4. september i Greve. Et halvt hundrede udstillere er igen i år på plads til et par dage med masser af fagsnak, kollegial hygge og en masse gode handler hen over standene.

Udstillingen kan melde alle standpladser udsolgt og har igen i år opbakning fra Greve Kommune, som arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmandsvirksomheder og forhandlere til branchen. Messen har således også den bedst tænkelige placering med gode tilkørselsforhold lige ud til motorvej E20.

Der er igen i år rig mulighed for at se på lastbiler. Både de nyeste af slagsen med næsten alle lastbilmærker repræsenteret på Transport Øst, men i alt en halv snes virksomheder, der handler med lastbiler, er med på messen. Hertil kommer forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

- Transport Øst, som vi arrangerede første gang i Greve i 2009, har bidt sig fart som Sjællands transportmesse, og vi er glade for udstillernes opbakning til igen at kunne arrangere det årlige samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt, siger Bjarne Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag Transport Øst.

Danske Transport Medier udgiver de tre førende fagblade for transportbranchen, Lastbil Magasinet, Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende, og har selvfølgelig også en stand på messen med gode tilbud.

Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve 3.-4. september.

Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Der er gratis parkering lige ved området.

Entré er 50 kr. - børn under 12 er gratis. Fribilletter kan fås hos udstillerne eller printes ud på www.transportost.dk.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078