23948sdkhjf

Lastbilkaravanen er større end nogensinde

Mange skoleelever får besøg.

ITD’s trafiksikkerhedskampagne, Lastbilkaravanen, vokser og vokser, og i år får over 2.200 elever besøg af Magda, politi og mange dygtige vognmænd.

Skoleelever, medier, chauffører, vognmænd, politi og en supersejl skuespiller er alle ingredienser i ITD’s store trafiksikkerhedskampagne, Lastbilkaravanen. I år kommer kampagnen ud til over 100 folkeskoleklasser fordelt på 12 skoler i hele landet:

- Vi har målrettet vores kampagne mod de mindste skolebørn, for vi ved, at de taler med deres forældre ved aftensmadsbordet, og på den måde når vi både ud til eleverne, lærerne og deres forældre, forklarer John V. Thomsen, der er direktør i ITD, og uddyber:

- Det er med til at give de mindste trafikanter gode vaner fra starten af.

Vognmænd er vigtige spillere

Hos ITD er Lastbilkaravanen et at de helt store årlige projekter, men transportens brancheorganisation løfter ikke opgaven helt selv:

- Vi er glade og stolte over, at både store og mindre virksomheder vil være med i branchens trafiksikkerhedskampagne for de mindste elever, siger John V. Thomsen.

ITD og Volvo har indgået et samarbejde om kampagnen, hvor Volvo er med på hele turen med deres børnevenlige multifarvestrålende lastbil. Volvo er en producent, der har sat sikkerheden i højsædet:

- Vi ved, at Volvo skaber meget sikre køretøjer, og derfor er jeg også rigtig glad for, at de er med i hele landet, takker ITD’s direktør.

Derudover er Cyklistforbundet også en vigtig spiller. Kampagnen kommer nemlig ud på skoler, der allerede er med i Cyklistforbundets børnekampagne, Alle Børn Cykler.

Lastbilkaravanen kører fra den 5. september til og med 19. september 2016 og besøger Frederiksberg, Hillerød, Gilleleje, Næstved, Holeby, Stenstrup, Odense, Middelfart, Hjørring, Tønder og Bjerringbro.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093