23948sdkhjf

Nyscan-koncernen viser bredden

Nyscan på Transport Øst 2016.

Nyscan-koncernen satser stort på dette års Transport Øst. Det gælder både for Nyscan a/s’ velkendte aktiviteter med salg og service af Scania, Meiller tipsættevogne og hejselad samt Hultstein køleanlæg samt Nyscan Biler A/S’ nye Iveco-aktiviteter.

- Vi glæder os til Transport Øst 2016 og til at møde både nuværende og nye kunder på en uformel måde, siger administrerende direktør Claus Hofman fra Nyscan a/s.

- Vi vil naturligvis både præsentere nogle af de seneste Scania, som vi har leveret til vores trofaste kunder i vores ansvarsområde, samt fokusere på nogle af de mange services, som vi gennem mange år har udviklet til vores kunder. Det gælder blandt andet Scania lastbiler, udlejning, trailere, kraner og lifte.

Men Nyscan-koncernen byder på mere på Transport Øst, for de nye Iveco-aktiviteter kommer også i fokus:

- Vi viser hele Ivecos brede produktudvalg - fra de lette Iveco Daily varevogne til den spritnye Iveco Stralis XP langtursbil, fortæller salgsdirektør Michael Rasmussen fra Nyscan Biler A/S.

- Vi glæder os til at fortælle om alle de muligheder, som vi nu har fået for at tilbyde effektive og driftsøkonomiske Iveco transportløsninger. Vi håber på godt vejr, så vi også kan tilbyde lidt til halsen til at skylle messe-støvet væk med, slutter salgsdirektøren.

Nyscan a/s har været autoriseret Scania-forhandler siden 1967. For nylig etableredes selskabet Nyscan Biler A/S, der er autoriseret Iveco-forhandler. Koncernen beskæftiger i alt cirka 120 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062