23948sdkhjf

Mercedes-Benz CPH igen vært for Transport Øst

Husk Transport Øst i Greve i weekenden.

Værten for Transport Øst er naturligvis igen i år Mercedes-Benz CPH, hvor planlægningen og forberedelserne er  i fuld gang, inden messen åbner på lørdag 3. september.

- Der er ikke helt fastlagt, hvilke lastvognsmodeller vi udstiller. Men vi kommer formentlig til at udstille en tandem-trækker (6X4) og så kommer vi også til at slå på vores meget brændstoføkonomiske Fuel Duel-demolastvogn, som vi låner ud så kunderne i praksis kan teste, hvor meget de kan spare, fortæller salgschef Jan Henriksen, Mercedes-Benz CPH, der som de foregående år er vært for Transport Øst-udstillingen.

- Brændstoføkonomi er et meget vigtigt emne for vores kunder, så det er det naturligvis også for os. Økonomi i vognmandsbranchen er vigtigere end nogen sinde. Men ”de bløde ting” spiller også en rolle, fordi chaufførerne går ikke helt så meget op i økonomi. De lægger også vægt på komfort o.s.v. Så det er en udfordring, at få det til at gå op i en højere enhed. Her er Mercedes-Benz med helt fremme og vi kan tilbyde vores kunder rigtigt fine lastbiler, der kører langt på literen og som opfylder behovet for en økonomisk drift og god chaufførkomfort, siger Jan Henriksen og tilføjer.

- Ud over brændstoføkonomi, så er spiller service-intervaller og servicekontraktpriser en vigtig rolle, når vognmændene skal købe ny lastbil. Det er vigtigt, at bilerne ikke står stille. Det er totaløkonomien, der er afgørende.

Sikkerhed

Når det gælder sikkerhedsudstyr, så er flere og flere vognmænd villige til at investere i ekstra sikkerhed.

- Automatisk afstandsregulering med automatisk nedbremsning, hvis lastbilen kommer for tæt på en forankørende trafikant og sporassistent, der slår alarm hvis man kommer for tæt på de hvide striber på vejen, er blevet et lovkrav. Men vi eftermonterer næsten altid cyklist og bakkamera. Oftest også bakalarm. Så der er fokus på sikkerheden i vognmandbranchen, fordi man vil undgå at blive involveret i alvorlige ulykker. Sikkerhedsteknologien har også den fordel, at den er med til at mindske antallet af materielle skader, fortæller salgschef Jan Henriksen.

God lokal messe

- Transport Øst-udstillingen betyder rigtigt meget for os. Først og fremmest, fordi udstillingen afholdes her hos os og fordi det er en udstilling, hvor der kommer rigtigt mange kunder, selv om det er en lille messe. Det gør det til en rigtigt god lille lokal messe for os. Det må det også være for alle de mange andre udstillere, der jo kommer igen hvert år. Vi er glade for, at der er så mange andre udstillere, der støtter op om Transport Øst. Det fungerer jo kun, hvis der kommer andre end os, slutter Jan Henriksen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064