23948sdkhjf

Flagskibsprojekt gennemført med succes

STILL klar med ny teknik.

Intralogistik-specialisten STILL har med succes implementeret et banebrydende projekt inden for lithium-ion-teknologien (Li-Ion).

Som den første storkunde har fødevareproducenten Brüggen i Lübeck konverteret sin truckflåde til STILL’s Lithium-Ion teknologi. STILL har leveret i alt 66 ny trucks af forskellige modeller fra modvægtsgaffeltrucks til lavløftende og højløftende stablere.

Fremtiden er elektrisk mobilitet

STILL beviser med den vellykkede gennemførelse af det store Li-Ion projekt for industritrucks sine ambitioner om systematisk at tackle emnet "Elektrisk mobilitet" og tilbyde 90 procent af sine trucks med Li-Ion teknologi i 2017. STILL planlægger at løbende præsentere nye trucks udstyret med Li-lon teknologi. For nylig lanceredes plukketrucks, trækkere, lavtløftende og højløftende trucks, EXU-S og EXD-S samt en modvægtstruck RX 20.

En første evaluering efter afsluttet implementering viser, at virksomheden Brüggen har kunnet udnytte fordelene ved Li-lon trucks uden at gå på kompromis. Således er driftsudgifterne minsket markant.

Øget effektivitet

H. & J. Brüggen KG er en af Europas markedsførende inden for müesliblandinger og müeslibarer.

Forrige år besluttede Brüggen at erstatte sin eksisterende truckflåde. De vigtigste hensigter for det omfattende projekt var reducerede leasingomkostninger, høj tilgængelighed kombineret med fleksibel udnyttelse, kortere batteriladetid og et online flådestyringsværktøj. I udbudsrunden overbeviste STILL Brügggen om fordelene ved sine Lithium-Ion trucks, premium service fra én leverandør og leasingtilbud. Maskinerne vil blive erstattet af nye maskiner hvert sjette år, og reparation og vedligeholdelse er inkluderet i leasingsaftalen.

 

Reducerede driftsomkostninger

Det nye truckflåde reduceres med omkring 23,8 procent ved overgangen til Li-Ion teknologi.

I modsætning til blysyrebatterier kan de nye batterier oplades alle vegne.

60 procent af Li-Ion batteriets kapacitet er allerede tilgængelig efter 40 minutter, og det har igen sin fulde kapacitet inden for en time. Med ca. 2.500 cyklusser kan Li-Ion batteriet lades dobbelt så mange gange som et klassisk blysyrebatteri. Den nye teknologi sætter nye standarder i form af sikkerhed. Hver battericelle overvåges i realtid, hvilket muliggør meget præcist overblik over ladestilstand samt resterende levetid.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063