23948sdkhjf

Flere lastbiler på HH-overfarten

Vækst i lastbiltrafikken på Helsingør-Helsingborg-færgerne.

Færgeruten Helsingør-Helsingborg fastholdt meget høj præcision i den travle sommertrafik, og der var vækst i antallet af AutoBizz Smart-brugere og overførte lastvogne.

Lastvognstrafikken er øget med 7,4 procent over de seneste 12 måneder.

Det skriver HH Ferries Group i en pressemeddelelse.

I den første store sommermåned juli lykkedes det angiveligt rederiet at fastholde den i forvejen meget stabile drift og opnå en gennemførelsesrate på 99,95 pct. på de knap 4.400 planlagte afgange.

Det er bemærkelsesværdigt i lyset af ferietravlheden i kombination med ID-kontrol: Sejlplanen er blevet fulgt uden ventetider og med afgange hvert kvarter.

- Vi har investeret betydelige ressourcer for at levere et højt serviceniveau for vores rejsende. Derfor er det særligt tilfredsstillende at konstatere, at indsatsen bærer frugt, og at vores passagerer har oplevet stabil drift og uændret høj service i den travle tid, siger Henrik Rørbæk, adm. direktør i HH Ferries Group.

Autobizz

Scandlines Helsingør-Helsingborg øgede samtidig antallet af AutoBizz Smart aftaler gennem juli. I de første 7 måneder af 2016 steg antallet af rejser på denne attraktive ordning med 18 pct. i forhold til samme periode sidste år.

- Vores rejsende tager godt imod AutoBizz Smart-løsningen, og det er med til at øge vores i forvejen høje effektivitet. Hertil kommer, at vi fortsatte vores positive trafikudvikling på overførte lastbiler henover sommeren, så vi i de seneste 12 måneder har øget antallet af overførte lastbiler med 7,4 pct. i forhold til de foregående 12 måneder. Vi nåede vores mål om at give vores rejsende den gode og stabile serviceoplevelse, som de forventer af vores flydende bro – også under sommertravlheden, siger Henrik Rørbæk.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063