23948sdkhjf

Ny CCO hos Dachser Air & Sea

Jochen Müller tager over fra Thomas Reuter.

Den tyske transport- og logistikkoncern Dachser har ansat 52-årige Jochen Müller som ny driftsdirektør (CCO) i koncernens Air & Sea Logistics-sektion.

Jochen Müller overtager titlen fra Thomas Reuter, der går på pension ved udgangen af 2017. Overgangsperioden starter 1. oktober i år, inden Müller per 1. januar 2018 endeligt overtager stillingen som COO.

Jochen Müller har været en del af ledelsen hos Schenker Deutschland AG siden 2011, hvor han var ansvarlig for luftfragt og salg for Centraleuropa. Inden da var Jochen Müller ansvarlig for Schenkers britiske organisation.

Administrerende direktør for Dachser, Bernhard Simon:

- Jochen Müller er både topleder og logistikekspert med omfattende erfaring inden for sø- og luftfragt, men han også er mindst lige så fortrolig med de krav og processer, der er inden for vejtransport. Som COO for Air & Sea Logistics og kommende medlem af ledergruppen vil han bygge videre på det, som Thomas Reuter har skabt. Det omfatter blandt andet en udvidelse af vores interkontinentale netværk for sø- og luftfragt og at skabe en tættere forbindelse til vores omfattende europæiske netværk for vejtransport. Det vil give os mulighed for at skabe logistikløsninger for vores kunder, hvor leddene i forsyningskæden passer sammen som en svalehalesamling, siger Bernhard Simon.

Dachser beskæftiger 26.500 medarbejdere på 428 faciliteter over hele verden.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062