23948sdkhjf

Planlæg selv uddannelse

Kurser når det passer i kalenderen.

Der er ingen, der ved, hvordan verden og transportbranchen ser ud om tre måneder, og derfor kan det også være svært at planlægge mange måneder frem i tiden. Specielt når det kommer til kurser, der trækker medarbejdere ud af den normale drift.

Derfor er ITD begyndt at planlægge kurser, uddannelser og gå hjem-møder mere løst, hvor interesserede deltagere blot giver en tilkendegivelse om, at de gerne vil være med. Når der så er nok deltagere til et kursus i et givent område, vil ITD oprette et hold.

- På den måde minimerer vi ressourcerne til rejser for vore kursusdeltagere, og man skal ikke planlægge så lang tid ud i fremtiden, forklarer Jørgen Smed, der er specialkonsulent i Uddannelse og Projekter. Og så er der garanti for, at vi gennemfører et kursus, når tidspunktet er sat.

Det nye kursuskatalog er også blot ment som en hurtig gennemgang af de mange forskellige tilbud, ITD giver til branchen.

- Ønsker man at vide mere om de forskellige kurser, har vi udbygget vores hjemmeside om uddannelse ganske betragteligt, siger Jørgen Smed.

Flere virksomhedstilpassede kurser

Ud over en mere dynamisk kursusstruktur lægger ITD også op til, at flere kurser skal afholdes som virksomhedstilpassede kurser:

- Hvis en vognmand har en flok ansatte, der alle skal lære det samme, er det langt bedre, at ITD kommer ud på den enkelte arbejdsplads og målretter kursusindholdet til den specifikke virksomhed, fortæller Jørgen Smed, der også slår på, at det kan give et godt fortroligt rum, når alle kursister er fra samme virksomhed.

Men det er også muligt for flere mindre virksomheder eller et netværk at gå sammen om at bestille et kursus.

- Så kan man få et godt lokalt kursus uden store omkostninger, siger Jørgen Smed.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079