23948sdkhjf

Ny topchef ved roret i Mols-Linien

Carsten Jensen overtager kommandoen hos Mols-Linien.

Mols-Liniens nye administrerende direktør Carsten Jensen skal fortsætte Mols-Liniens udvikling som rederi på tværs af danske farvande, når han den 1. august overtager roret.

Det er en internationalt orienteret mand med en god portion saltvand i årene, der nu indtager direktørstolen hos Mols-Linien. Den 52-årige Carsten Jensen kommer med en solid erfaring inden for rederi- og transportbranchen, og han har et pragmatisk og analytisk syn på, hvordan man leverer et succesfuldt rejse- og transportprodukt til kunderne.

”Jeg har fulgt Mols-Liniens udvikling over de seneste år og har set, hvordan rederiet har etableret sig som en helt central spiller i den danske infrastruktur. Den kurs vil jeg fortsætte ved at have et skarpt fokus på alle led i den værdikæde, der udgør kernen i Mols-Linien. Vi skal optimere samspillet mellem transportløsningen, passagererne og serviceudbuddet – både på vores Kattegatruter og på de kommende bornholmske ruter”, siger Carsten Jensen, som nu er administrerende direktør i Mols-Linien.

Carsten Jensen er født i Frederikshavn, hvor han i sine unge dage brugte en del af energien på at få pucken i mål som angriber på det nordjyske ishockeyteam, White Hawks og på ungdomslandsholdet.

På den erhvervsmæssige bane har han indtil nu stået i spidsen for rederiet DFDS’ forretning på Den Engelske Kanal. Siden 2005 har han bestredet en række ledende poster i DFDS, hvor han er kendetegnet som en skarp analytiker og en erfaren leder, der kender og har hjerte for rederiet, medarbejderne og kunderne. Derudover trækker han på knap 10 års national og international erfaring fra SAS – blandt andet som områdechef for SAS Tyskland og SAS Østrig, ligesom han har en finansiel ballast med sig fra sin tid som leder i finansieringsselskabet Midbk International Dublin.

Fundamentet for at skabe yderligere vækst i rederiet skal bygges på et tæt samarbejde med medarbejderne, ligesom det for den nye direktør handler om at engagere sig i hele virksomheden.

”Det ligger dybt i mit DNA at være meget tæt på medarbejderne og være med helt nede i maskinrummet. Jeg glæder mig meget til at lære rederiet at kende inde fra og styrke den motivation og energi, jeg allerede kan mærke, der bor i Mols-Linien. Det er en uhyre vigtig og stimulerende faktor for at kunne videreudvikle vækstmulighederne i rederiet og præsentere et stærkt sejlkoncept, der er tilpasset markedet og kundernes behov”, siger Carsten Jensen.

Direktørposten hos Mols-Linien betyder, at Carsten Jensen og familien, som består af hustruen Barbara og deres 10-årige søn Henry, har rykket teltpælene fra England til Aarhus. Flytningen er ikke blot et glædeligt gensyn med byen, hvor Carsten Jensen slog sine folder som cand. merc. studerende på handelshøjskolen. Direktøren glæder sig også til at kunne bytte myldertidstrafikken i England ud med en cykeltur gennem Aarhus, hvilket måske vil give lidt mere tid til at lufte fodboldstøvlerne og golfkøllerne sammen med familien.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079