23948sdkhjf

Sløjt halvår for Panalpina

Krisen i olie- og gasindustrien rammer schweizisk logistikselskab.

Panalpinas ledelse har afsat 26 millioner schweizerfranc (CHF) til omstruktureringer i andet kvartal i år. Det meddeler selskabet i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet, der bærer præg af krisen i den globale olie- og gas-industri, der har påvirket Panalpinas omsætning negativt.

- I løbet af andet kvartal blev det indlysende, at olie- og gasindustrien ikke kommer på fode igen inden for en overskuelig fremtid. Vi har derfor besluttet at tilpasse den nuværende vores kapacitet og ikke at vente på en bedring af markedet. Vi har valgt at absorberede alle restruktureringsomkostninger i andet kvartal i år, siger Peter Ulber, administrerende direktør for Panalpina.

- Vi kan til gengæld glæde os over, at resten af virksomheden trods faldende markeder i luft- og søfragten fortsat udviser betydelig robusthed. Den underliggende lønsomhed forblev stabil i den første halvår.

Det skriver dvz.de.

Korrigeret for disse engangsposter opnåede Panalpina i de første seks måneder af året en EBIT-indtjening på stabile på CHF 60.800.000 og nettoindtægt steg en smule til CHF 47.900.000.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078