23948sdkhjf

Chokolade-selskab vælger Descartes

Schweiziske Barry Callebaut vælger Descartes til styrkelse af global transportstyring.

Descartes Systems Group har meddelt, at Barry Callebaut Group, som er en af verdens førende producenter af chokolade og kakaoprodukter i høj kvalitet, har valgt Descartes' cloud-baserede transportstyringsløsning til at styrke deres globale transportprocesser, resultater og synlighed.

- Barry Callebaut har 52 fabrikker på fire kontinenter og leverer varer til kunder i over 100 lande. Vi havde brug for en transportstyringsløsning, der automatiserer eksisterende manuelle processer, så vi kan arbejde mere effektivt og forbedre sporingen af de tusindvis af containere, vi afsender hvert år, fortæller Martin Kaeshammer, som er Cocoa Planner Global Planning Cocoa hos Barry Callebaut Group.

- Med løsningen fra Descartes kan vi forbedre gennemsigtigheden i forsyningskæden reducere mængden af varer i transit samt vores transportomkostninger, optimere styringen af speditørpriser og resultater og forbedre leveringssikkerheden for vores fabrikker og slutkunder.

Descartes' næstegenerations cloud-baserede transportadministrationsløsning hjælper virksomheder som Barry Callebaut til at reducere kompleksiteten og logistikudgifterne via automatisering og effektiv administration af processer, der dækker hele forsendelsens livscyklus.

Den netværksbaserede modulopbyggede platform indeholder solide muligheder for at konvertere data om købs- og salgsordrer til transportordrer, administrere speditionsaftaler, optimere og gennemføre transportplaner, skabe forbindelse til handelspartnere, spore forsendelser og lagre, revidere fragtbreve og administrere leverandørers og speditørers ydelser.

- Vi er glade for at kunne hjælpe Barry Callebaut til at reducere deres omkostninger og administration ved hjælp af forbedrede elektroniske processer, der gør det nemmere at administrere forsendelser, speditører, ruter og gennemløbstider i hele deres internationale forsyningskæde, siger Paul Simon Thomas, SVP Sales EMENAR hos Descartes.

- Vores løsningsportefølje til transportadministration sikrer kort tid til værdi for både nationale og internationale forsyningskæder. Den fleksible og modulopbyggede arkitektur kan implementeres hurtigt som en samlet løsning eller efter virksomhedens individuelle behov til landevejs-, luft-, stykgods- og skibstransport.

Om Barry Callebaut

Barry Callebaut Group, har hovedsæde i Zürich og er verdens førende producent af kvalitetschokolade og -kakao – fra indkøb og bearbejdning af kakaobønner til produktion af de fineste chokolader, herunder chokoladefyld, chokoladedekorationer og chokoladeblandinger.

Koncernen leverer produkter til hele fødevareindustrien, fra industrielle fødevareproducenter til producenter af håndlavede produkter og professionelle brugere af chokolade som chocolatierer, konditorer, bagere, hoteller, restauranter og cateringfirmaer og har over 50 fabrikker over hele verden og en global, varieret og engageret arbejdsstyrke på over 9.000 medarbejdere.

Om Descartes

Descartes (Nasdaq:DSGX) (TSX:DSG) er leverandør af SaaS-løsninger (Software as a Service) på bestilling med fokus på forbedring af produktivitet, resultat og sikkerhed for logistikintensive virksomheder. Selskabet har hovedkontor i Waterloo i Ontario, Canada og afdelinger og samarbejdspartnere over hele verden.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093