23948sdkhjf

Davies Turner udvider Polen-servicen

Inkluderer hubs i Bristol og Manchester til netværket.

Den britiske speditions- og logistikvirksomhed Davies Turner, der kalder sig Storbritanniens største uafhængige speditør, udvider servicen mellem Storbritannien og Polen ved at inkludere selskabets hubs i Bristol og Manchester til netværket.

Servicen tilbydes i samarbejde med den uafhængige polske speditør Raben Group, som Davies Turner også arbejder sammen med i Holland og Tyskland.

Danny Southby, leder af Davies Turners europæiske netværk:

- Som tilføjelse til vores eksisterende daglige service fra både Dartford og Birmingham har vi nu også planlagt direkte afgange fra Bristol og Manchester. Servicen opererer ind i Poznan, hvor Raben har hovedkvarter. Det har et betydningsfuldt distributionsnetværk i Polen med flere end 30 depoter og et meget robust og pålideligt samle- og leveringssystem. Det har vokset meget i de sidste 25 år, og vi har udviklet tætte arbejdsforhold på alle niveauer, siger Danny Southby.

Den nye direkte service er et resultat af øgede volumener af stykgods på ruten mellem Storbritannien og Polen.

- Polen har været et meget vigtigt import- og eksportmarked for Davies Turner i mange år, og kundernes efterspørgsel fortsætter med at vokse. Vi tilbyder meget konkurrencedygtige dør-til-dør transittider i begge retninger og track and trace på hele turen, siger Danny Southby.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078