23948sdkhjf

DB Schenker kvalitets- og miljøcertificeret

DB Schenker er nu 100 pct. kvalitets- og miljøcertificeret.

DB Schenker skriver i en pressemeddelelse, at alle DB Schenkers filialer og produkter nu er 100 procent ISO-certificeret inden for kvalitet og miljø.

DB Schenker har gennemført en meget vellykket og omfattende kvalitets- og miljøaudit i forbindelse med en total certificering af det store transport- og logistikselskab.

- Certificeringen betyder, at vores kunder kan stole på, at vi har styr på samtlige processer i vores virksomhed, og derfor kan levere en meget høj og ensartet kvalitet. Jeg er selvfølgelig meget stolt og glad, og alle medarbejdere har gjort en kæmpe indsats for at nå hertil, siger Henrik Dam Larsen, Managing Director i DB Schenker Danmark.

Alle forretningsområder

Alle DB Schenkers forretningsområder; land-, sø- og luftfragt, kombinerede transporter samt lagerhotel og terminaler på samtlige filialer, er nu ISO 9001/14001 kvalitets- og miljøcertificeret.

- Det er vi sandsynligvis den eneste udbyder af integrerede transport- og logistikydelser, der har opnået. Vi har nogle meget ambitiøse 2020-målsætninger på området, og dette er et kæmpe skridt i den rigtige retning, fortsætter Henrik Dam Larsen.

DB Schenkers målsætning er, inden 2020, at blive branchens markedsleder inden for kvalitet og at være pionér på miljøområdet.

- Vores 2020-strategi betyder, at vi vil levere top kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Samtidig vil vi ved hjælp af blandt andet miljørigtige produkter og ny ren teknologi hele tiden forbedre os på miljøområdet, slutter Henrik Dam Larsen.

Om DB Schenker

I Danmark er DB Schenker ISO 9001 og 14001 certificeret indenfor integreret transport og logistik. DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 36 europæiske lande, et fuldt integreret netværk med 430 operatio-nelle filialer, daglige afgange til alle europæiske terminaler, ca. 32.000 ruter pr. uge og faste dør-til-dør transittider.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094