23948sdkhjf

Shell fortsætter i Danmark

100 års historie kører videre i Danmark.

Med salget af dele af Dansk Shells forretning i maj blev Shells servicestationer fejlagtigt dømt ude af nogle medier. Intet kunne være mere usandt. Med et stærkt, landsdækkende netværk af 204 servicestationer og ubemandede Shell Express-anlæg forbliver Shell-skallen i Danmark. Dermed kører over 100 års dansk Shell historie ufortrødent videre.

Det betyder, at titusinder af danske bilister, som dagligt tanker f.eks. Shell V-Power og FuelSave brændstof, eller udnytter deres fordele som Shell Card-kunder, kan fortsætte.

-Selv om nogle har haft travlt med at lukke Shell ned i Danmark, er det på ingen måde slut med at tanke på en Shell-station. Shell brandet forbliver i Danmark, og vi har stadig en stærk tilstedeværelse i både store byer og i provinsen. Dermed er alt næsten, som det plejer at være for bilisterne. Også for de mere end 100.000 danskere, som får faste rabatter med Shell Card, og sådan bliver det ved med at være, siger Maria Beck-Tange, adm. direktør i Dansk Fuels A/S, som driver Shell-netværket.

Højoktan og faste rabatter

Som led i salget af A/S Dansk Shell ændrer Shell-stationsnetværket sig lidt. Mens 129 stationer skifter til det nye Circle K eller Ingo, rykker Shell-skallen de kommende måneder ind på 24 nye stationer rundt om i landet.

Også Shells brændstofkort til private og erhverv lever videre i bedste velgående. Med Shell Card får over 100.000 danskere fast 15 øre i rabat per liter, når de tanker, og fast rabat på bilvask. For erhvervskunder i hele landet giver euroShell Card adgang til faste rabatter foruden betaling på Shells mere end 11.000 servicestationer i hele Europa. Kortet kan samtidig bruges til betaling af motorveje, broafgifter, mm. rundt om i Europa.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062