23948sdkhjf

DB Schenker: Ny online markedsplads

Femårig kontrakt med uShip.

DB Schenker har netop tegnet femårig kontrakt på op imod 70 mio. kr. med uShip – den amerikanske udbyder af global online markedsplads til blandt andet transportbranchen.

Det oplyser DB Schenker i en skriftlig meddelelse.

Blandt de første

Aftalen indebærer, at DB Schenker eksklusivt får retten til uShips fragtbookingsoftware i Europa, fortæller managing director i DB Schenker Danmark, Henrik Dam Larsen:

- Med vores nye partnerskab er vi blandt de første i Europa til at få en online markedspladsplatform. Målet er at udnytte nye digitale muligheder, der flytter gods hurtigere og mere effektivt, for dermed at optimere services for vores kunder og samarbejdspartnere, siger Henrik Dam Larsen.

Ifølge DB Schenker valgte selskabet uShips online fragtbookingplatform, fordi uShip siden deres start i 2003 succesfuldt har matchet transportkunder med transportvirksomheder i over 19 lande.

Kent Larsen, sales director i DB Schenker Danmark:

- DB Schenker vil som markedsleder inden for europæisk landtransport trække på det meget store potentiale, som vi har for større effektivitet og yderligere optimering af vores omfattende landtransportnetværk til fordel for både vores kunder og vognmænd, siger Kent Larsen.

Drive4Schenker

I slutningen af 2016 vil DB Schenker lancere sit eget Drive4Schenker-online markedsplads, som vil bruge uShips softwareplatform til at matche positionen på lastbil og gods, så den nærmeste ledige lastbil benyttes til afhentning.

- Dermed bliver omkring 25.000 Schenker-godkendte transportpartnere i stand til at finde yderligere gods undervejs på deres ruter. For kunderne vil uShip-platformen betyde hurtigere service, fordi transportordre og godskapacitet vil være synlig med det samme, siger Henrik Dam Larsen.

Drive4Schenker bliver til at starte med integreret ved landtransporter fra Tyskland og andre udvalgte europæiske lande. Derefter vil det blive integreret i hele DB Schenkers vidtrækkende europæiske landtransport-netværk lidt efter lidt, lyder det fra selskabet.

Billedtekst: Henrik Dam Larsen, managing director i DB Schenker Danmark.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078