23948sdkhjf

Ny Goldhofer til Evo Transport

Fire-akslet sættevogn til Spøttrup.

Evo Transport i Spøttrup har netop fået leveret denne nye fire-akslede Goldhofer STZ-L 4 sættevogn fra Jørn Bolding A/S i Esbjerg.

Goldhoferen står på fire BPW ECO Max.-aksler med luftaffjedring og monteret med Continental dæk. Anden, tredje og fjerde aksel er med hydraulisk tvangsstyring, mens der er liftaksel på første aksel. Sættevognen har en totalvægt på 48.000 kg., og ved blokvognskørsel øges den til 74.000 kg. Den er desuden udstyret med fleksibelt hjul-grøft system.

Lastefladen måler 9.000 x 2.550 mm., og kan udtrækkes med 3.100 mm til en max længde på 12.190 mm. Låsning af udtrækstrin sker via fjedercylinder og konusbolt.

På sættevognen er monteret to-delte ramper med hydraulisk hæveværk, som er forskydelig til siden via hydraulik. I rampecylinderen er integreret en mekanisk rampesikring for sikring i transportstilling.

Derudover er der blandt andet monteret anti-skridbelægning på alle trinbrætsflader, Wabco Smartboard, centralsmøringsanlæg af fabrikatet Bekamax samt BOSCH elektrohydraulikaggregat.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062