23948sdkhjf

Hæder til partner

Schmitz Cargobull peger på Trailercare.

Schmitz Cargobull Danmark har i juni udnævnt Trailercare til årets danske Service-Partner of the Year 2015. Prisen uddeles hvert år til den servicepartner, der har udvist den bredeste fleksibilitet og den største professionalisme i forbindelse med opgaver, udført for Schmitz Cargobull Danmark.

Managing Director Kim Aaskov Schmitz, Cargobull Danmark, erklærer sig meget tilfreds med udnævnelsen af Trailercare til årets servicepartner.

-Vi har gennem mange år haft et solidt og velfungerende samarbejde med Trailercare, og dette ønsker vi nu at anerkende med denne pris. Vi sætter enormt meget pris på, at Trailercare er så professionel i sin tilgang til opgaverne, og vi ser frem til at kunne fortsætte det gode samarbejde fremover.

For at kunne kalde sig autoriseret servicepartner hos Schmitz Cargobull skal et værksted kunne opfylde en række kvalitetsmæssige krav.  Det er blandt andet nødvendigt, at medarbejderne har gennemgået en række opkvalificerende træningsforløb, der gør dem i stand til at udføre korrekte reparationer på Schmitz Cargobulls produkter – heriblandt Ferroplast-paneler, Schmitz Cargobull køleanlæg og Schmitz Cargobull ROTOS-aksler.

Med i prisen som årets Service-Partner of the Year 2015 følger der, udover et trofæ og et diplom, også et bidrag til Trailercares personalekasse på kr. 2.500.

På billedet ses fra venstre: Flemming Brandt (Schmitz Cargobull Danmark), Ole Bruun Kjær Johannesen (Trailercare), Kim Aaskov (Schmitz Cargobull Danmark) (Foto: Schmitz Cargobull)

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062