23948sdkhjf

DB Schenker uddeler SCM-pris

Årets bedste SCM-speciale skal findes.

Til august løber den ottende udgave af CBS’ (Copenhagen Business School) og DB Schenkers Supply Chain Management Summit 2016 (SCM) af stablen.

Dermed er det også blevet tid til den ottende uddeling af DB Schenker-prisen til det bedste SCM-speciale fra CBS, der også udløser 10.000 kr.

Henrik Dam Larsen, managing director i DB Schenker Danmark, overrækker årets pris:

- Vores fokus er rettet mod fremtiden. Derfor er det vigtigt for os at være på forkant med, hvad der sker inden for SCM. Samtidig er det en god lejlighed til at møde de skarpe unge mennesker, som er branchens fremtid, siger Henrik Dam Larsen.

DB Schenker-prisen for det bedste speciale udløser samtidig til 10.000 kr. til modtagerne.

Tema: Fremtidens SCM

Temaet på årets SCM er ”Nye teknologiers konsekvenser for Supply Chain Management”.

Årets hovedtaler bliver professor Stan Fawcett fra Weber State University i USA, der vil tale om de kræfter, som i fremtiden vil revolutionere SCM.

Googles Industry Analyst, Morten Bruun, indleder eftermiddagen med historien om, hvordan Google gør det lettere for deres brugere at få det produkt, de efterspørger. Dernæst fortæller Thomas Lyck fra Danfoss om deres logistikprojekt ”Get 100”, der har vundet The Danish Logistics Prize og sparet Danfoss for et trecifret millionbeløb siden 2013.

- Sidst, men ikke mindst, glæder vi os til Rasmus Hengstenbergs indlæg om digital networking via LinkedIn. Det er et meget interessant program, vi har sammensat til årets SCM Summit, og efter talerne vil der være rig mulighed for real-life networking – virksomheder og studerende imellem, siger Henrik Dam Larsen.

SCM Summit 2016 finder sted 25. august kl. 15 til 20 hos CBS på Dalgas Have 15 Frederiksberg. Tilmelding skal ske via adressen www.tilmeld.dk/cphsummit16.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063