23948sdkhjf

Fra K + N til DHL

Tim Scharwath ny divisions-CEO.

I sidste måned kunne man her i nyhedsbrevet læse, at Kuehne + Nagels luftfragtchef Tim Scharwath havde valgt at forlade selskabet efter 24 år.

Nu fremgår det af en pressemeddelelse fra K + N’s største konkurrent, Deutsche Post DHL Group, at selvsamme Scharwath er blevet ansat som ny administrerende direktør for Global Forwarding, Freight, som er en af DHL’s fire divisioner.

Ifølge meddelelsen vil Scharwath overtage den prestigefyldte post inden for de næste tolv måneder. I mellemtiden får DHL-topchef Frank Appel ansvaret for den store division, og den administrerende direktør udtaler:

- Vi er glade for, at Tim Scharwath bliver en del af gruppeledelsen, hvor han vil overtage ansvaret for vores Global Forwarding og Freight-division. Han kommer med en imponerende historik inden for spedition, og han er ideel til at fortsætte den opmuntrende fremgang, vi begynder at se i vores speditions-forretning, som vi gradvist vil øge over årene, siger Frank Appel.

Under Tim Scharwaths ledelse voksede Kuehne + Nagel til at blive verdens næststørste luftfragtspeditør – kun overgået af DHL Global Forwarding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063