23948sdkhjf

Ny serie kraner

HMF Group A/S er på banen.

Fælles for alle kranerne i HMF-serien er suveræne løfteegenskaber i forhold til deres egenvægt, hvilket giver maksimal nyttelast på lastbilens lad samtidig med, at kranerne har en særdeles god løfteevne.

Model                                            Størrelse

   HMF 610K-MC                           5,4 tm

   HMF 610K-MCS                        6,0 tm

   HMF 610K-RC                            6,0 tm

   HMF 710K-RCS                          6,2 tm

   HMF 810K-MC                           7,0 tm

   HMF 810K-MCS                        7,7 tm

   HMF 810K-RC                            7,7 tm

   HMF 910K-RCS                          8,0 tm

MC- og MCS-varianterne er manuelt betjente, og RC- og RCS-varianterne betjenes via radiofjernstyring.

Kranerne er optimeret med enkelt ledarmsystem og 15° ægte overknæk, som i kombination med at inderste arm kan gå op i 90°, giver maksimal løftekapacitet i hele arbejdsområdet – både i højden, på lang rækkevidde og i nærløft tæt på søjlen.

Selvom kranerne alle har en rækkevidde på over 11 m, har de meget kompakte mål – i særdeleshed har de korte indbygningslængder – helt ned til 66 cm inklusiv to ekstraventiler ført ud til spidsen af kranarmene og bredder på henholdsvis 2,1 m og 2,2 m. De meget kompakte mål sammenholdt med den meget lave egenvægt gør det let at montere kranerne på selv mindre køretøjer.

Indvendig slangeføring giver mindre vedligehold

Kranens hydrauliske slanger er ført indvendigt i søjlen og beskyttes derved særdeles effektivt mod skadeligt sollys, slid og anden mekanisk påvirkning.

Støttebensslanger på mindre kraner er ofte udsat for særdeles hårde arbejdsbetingelser, og derfor føres også slanger til støtteben indvendigt i alle støttebensbomme.

Kranerne er designet med dobbelt tværbom (to bomme parallelt med hinanden på fundamentet), hvilket giver en stor og effektiv støttebensbredde på kranen.

Kranerne kan fås med støttebensbredder på 3,4 m, 4,4 m og 5,2 m.

Det hydrauliske støtteben er monteret på en manuelt udtrækkelig eller hydraulisk (option) udskydelig støttebensbom. Støttebensbommene med bredderne 4,4 m og 5,2 m kan fås som hydraulisk udskydelige.

Med hydraulisk udskydelige bomme – som option endda radiofjernstyrede – lettes arbejdet betydeligt ved opstilling af kranen – det bliver hurtigt, effektivt og sikkert.

Støttebenskonceptet er nyskabende og rummer muligheden for trinvis udbygning af støttebenets placering og bevægelse fra det enkle til det avancerede: Fast, vertikalt støtteben, opsvingeligt støtteben i intervaller af 45° eller opsvingeligt støtteben med gasfjeder, der afbalancerer dets vægt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078