23948sdkhjf

Smugkig på CeMAT 2016

En uge i intralogistikkens tegn.

Årets udgave af CeMAT-messen - en af verdens førende inden for intralogistik og supply chain management - åbner i dag tirsdag dørene for publikum i Deutsche Messes store halller i Hannover.

Men inden den store messe blev åbnet for offentligheden, fik pressen mulighed for at se nærmere på nogle af højdepunkterne på CeMAT 2016 og en forsmag på, hvad der venter det logistikinteresserede publikum, der kommer fra hele verden for at se nogle af de produkter og innovationer, branchens virksomheder viser frem i år.

Miljøvenlige dæk
Dækproducenten Continental præsenterer i år to nyheder, der kan benyttes på alle typer køretøjer i intralogistik-branchen; dæktryks-monitoreringssystemet Contipressurecheck og dækstyringssystemet Contiflexbox, der ifølge Continental kan komme til at give betydelige effektivitets- og miljøforbedringer.

Contipressurecheck måler via sensorer inde i dækket kontinuerligt dækkets tryk og temperatur, der trådløst sendes videre via Contoflexbox til et overvågningssystem og førerhuset, hvilket gør føreren i stand til at kunne tage de nødvendige forholdsregler i samme øjeblik. Ifølge Continental vil det betyde minimering af skader og mindre risiko for perioder med inproduktivitet.

Herudoover præsenterede den tyske Still-koncern, der producerer og udvikler gaffeltrucks og moderne intralogistiksystemer, selskabets iGo neo CX 20, som Still kalder verdens førende autonome plukketruck, der orienterer sig automatisk i forhold til sin menneskelige modpart.

CeMAT 2016 finder sted i Deutsche Messe i Hannover, indtil på fredag den 3. juni.

Læs meget mere om messen og udstillerne i de kommende udgaver af Danmarks Transport-Tidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066