23948sdkhjf

Transportskader registreres

Effektiv digitalisering af rapporter.

Den danske IT-virksomhed Multi:IT har skabt en banebrydende løsning til digitalisering af transport- og logistikbranchens trailerrapportering, der effektiviserer alle tilknyttede arbejdsprocesser og giver et solidt aftryk på bundlinjen.

Formålet med Trailermate er at få registreret alle trailerskader når de opstår, altid at have overblik over skader og at lave statistik på skaderne.

Med Trailermate logger chaufførerne bl.a. trailertilstand ved afhentning og aflevering via en app. I en yderst brugervenlig webportal har speditør og vognmand adgang til de indsamlede informationer om trailerne og kørslen. Dette giver store besparelser af både tid og penge, da håndtering, forsendelse, gennemtjek og arkiveringer af de ”gamle” kalkerpapir-rapporter er ovre. De klare miljømæssige gevinster ved afskaffelsen af det store papirforbrug er også værd hold for øje.

Med digitaliseringen af registrering og håndtering af skader oplever branchens aktører et vigtigt løft, der er med til at fremme de sorte tal på bundlinjen i en branche, der er præget af meget hård konkurrence. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062