23948sdkhjf

Giv besked om forsikring

Søfartsstyrelsen skal oplyses om ansvarsforsikring.

Senest 31. marts 2016 skal redere med danske skibe på 300 bt eller mere oplyse Søfartsstyrelsen om, hvilke forsikringer der er tegnet for søretlige krav.

Forsikringer for søretlige krav tegnet hos et medlem af den internationale gruppe af P&I-klubber (IG) er forhåndsgodkendt af Søfartsstyrelsen. Der skal derfor ikke indsendes oplysning til Søfartsstyrelsen om disse forsikringer.

Forsikringer for søretlige krav - tegnet hos andre selskaber - er ikke forhåndsgodkendt af Søfartsstyrelsen. Der skal derfor indsendes oplysning til Søfartsstyrelsen om disse forsikringer. Oplysningerne skrives ind i et skema og sendes til Søfartsstyrelsen på soeretligekrav@dma.dk.

Husk at tage forsikringscertifikatet med om bord.

Danske skibe med en bt på 300 eller derover skal medbringe et certifikat fra forsikringsselskabet, som bekræfter, at der er tegnet en forsikring til dækning af søretlige krav.

Udenlandske skibe skal også medbringe et certifikat fra forsikringsselskabet, når de anløber eller forlader dansk havn, andet laste- og lossested i Danmark eller på den danske kontinentalsokkel eller udfører opgaver på dansk søterritorium.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.658