23948sdkhjf

TNT healthcare-certificeret

Anerkendt for sin kvalitet, sikkerhed og ekspertise.

TNTs tyske datterselskab modtog i slutningen af januar bevis for, at selskabet lever op til egne og kundernes forventninger, når det handler om skræddersyede logistikløsninger til healthcare-industrien.

Her blev TNTs tyske operation nemlig tildelt et GDP-certifikat af det uafhængige revisionsfirma, DQS GmbH. GDP står for ’Good Distribution Practice’ og dækker over EU Kommissionens guidelines for optimal håndtering af healthcare-produkter i forbindelse med transport.

Det er blandt andet TNT Tysklands optimerede processer omkring risikostyring, steril håndtering af lægemidler og udstyr samt dokumentation, som har ført til den nyerhvervede certificering.

-Vi har længe haft en stærk position over for healthcare-industrien. Det skyldes en strategisk indsats for at imødekomme branchens særlige behov, når det kommer til logistik og supply chain. Her er TNT blandt de absolut førende i transportverdenen. Transport af medicin og medicinsk udstyr mellem producenter, hospitaler og patienter kræver en dedikeret transportør med stor forståelse og de rette procedurer og systemer til at garantere sikre leverancer – hver gang, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063