23948sdkhjf

Internethandel i rivende udvikling

Spot på fremtidens transport- og logistikmarked.

Dansk internethandel er i rivende vækst og forandrer sig i et tempo, der kan gøre de fleste forpustede, og det smitter af på transport- og logistikbranchen. Men løber udviklingen fra os?

Det, der er en god forretning i dag, er måske håbløs forældet i morgen.

TØF inviterer til konference om transportkædernes forandring mandag den 25. januar 2016 kl. 09.00-16.30 på Børsen. Deltag og få et indblik i fremtidens transport- og logistikmarked.

Mød nogle af Danmarks bedste trendspottere og udviklere inden for transport- og logistik. Det sker, når Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer til konference om e-handel, digitalisering, IT, selvkørende køretøjer og hvilken betydning de nye teknologier, og den stigende internethandel får af betydning for transport- og logistiksektoren i fremtiden.

Udviklingen er ifølge Poul Bruun, som er innovationsdirektør i ILT eksponentiel, og der sker store forandringer fra dag til dag og fra time til time. Her skal den enkelte virksomhed finde sin plads.

-Den nye virkelighed er, at tingene forandrer sig, og det gør den hurtigere, end vi har set før. Det, der er en god forretning i dag, er måske forældet i morgen. De, der forstår teknologien og investerer i fremtiden, får et forspring og overhaler de andre, som ikke gør det, siger Poul Bruun og opfordrer ITD’s medlemmer til at komme til TØF’s konference.

På talerstolen kommer blandt andre Jesper Engelbrecht Thomasen, som er Head of Simplification Commercial Maersk Line. Han sætter fokus på digitaliseringen nu og i fremtiden, og hvilke trusler og muligheder, der er set fra et dansk perspektiv.

En anden hovedtaler er den 30-årige iværksætter og medstifter af selskabet Nova Founders Capital Mads Faurholt-Jørgensen, der fortæller om forretningsmodellen bag sit selskab.

Et andet tema på konferencen er selvkørende biler, som vil revolutionere transportbranchen markant. De første test med selvkørende lastbiler på offentlig vej kører allerede i Tyskland. På konferencen giver Vejdirektoratets sin holdning til automatiseringen af vejtrafikken til kende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062