23948sdkhjf

Snebro på HTC

Snebro på HTC-Hirtshals Transport Center var klar lige før jul

Nu er der kommet en ny mulighed for at få sne og Is fjernet fra lastbilerne på Hirtshals Transport Center

Hirtshals Transport Center har i samarbejde med FDE fonden i december opstillet en 18 m lang og 4 m høj sne-bro, som netop er taget i brug af de første lastbiler.

Sne-broen, der er opstillet på p-pladsen ved transportcentret, kan gratis benyttes af alle døgnet rundt. Der er sørget for god belysning, og der ligger kost og skraber parat, så arbejdet er lige til at gå til.

Centerdirektør Tonni Sørensen fortæller om hvorfor man har investeret i snebroen:

- Hirtshals Transport Center ønsker at tage del i forbedringen af sikkerheden omkring lastbiltransport. Det er vigtigt både at øge trafiksikkerheden for alle i området og for at sikre gode og sikre arbejdsforhold for chaufførerne. I branchen er der set mange ulykker når chaufførerne har arbejdet fra stiger med at fjerne sne og is, som de har pligt til ifølge færdselsloven. Nu kan de stå sikkert på snebroen i god arbejdshøjde under arbejdet.

På HTC er der endvidere vaskeforhold, således at man kan forlade pladsen med rengjorte spejle og vinduer. Endvidere har Agathon on spot – der er nabo til HTC – en plads til indstilling af alle lastbilens spejle. Benyttelse af denne service er ligeledes helt gratis.

HTC - Hirtshals Transport Center besøges i gennemsnit af 350 lastbiler i døgnet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063