23948sdkhjf

Nyt vogntog til Ferrari-Ole

DAF + Kel-Berg til Rødby.

Oles Trucking i Rødby har netop fået leveret dette vogntog bestående af en DAF XF510 FTG SSC AS-T med en to-akslet Kel-Berg city-gardintrailer.

Oles Trucking har siden 2007 kørt med weekend- og specialopgaver for Ferrari. Sidstnævnte opgaver inkluderer, at vognmanden kører rundt med Ferrrari Danmarks specialbyggede trailer med plads til tre racerbiler.

Oles Trucking kører for Post Danmark, og har desuden siden 2007 kørt med weekend- og specialopgaver for Ferrari. Sidstnævnte opgaver inkluderer, at vognmanden kører rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer med plads til tre racerbiler. - See more at: http://transporttidende.com/artikler/lastbil-c48/daf-og-dolly-til-ferrari-ole-p40842#sthash.dbaBRBRJ.dpuf

DAF’en har AS Tronic-gearkasse og er udstyret med en sekscylindret og 12,9 liters Euro 6 motor, der yder 510 hestekræfter ved 1.425-1.750 omdr./min. Førerhuset er et Super Space Cab med farvet glas og el-ruder.

Gardintraileren er opbygget på et chassis opsvejset i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Det er forberedt til opretstående lift med tredelte lygtekasser. Den står på to ti-tons SAF-aksler med skivebremse og original SAF-luftaffjedring.

Vogntoget er leveret af Lastas’ Anders Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062