23948sdkhjf

Snebroer myldrer frem

14 nye broer er kommet til.

På en uge er hjemmesiden www.snebroer.dk blevet beriget med 14 nye snebroer, og det glæder teknisk konsulent Steffen Johannsen fra ITD:

- Branchen tager ansvar, og vi kan kun uddele stor ros til alle, siger han og forklarer, at der i starten af sidste uge kun var tre offentligt tilgængelige snebroer, mens tallet her tirsdag morgen er 17.

Der er dog plads til endnu flere snebroer, og disse kan meldes ind på www.snebroer.dk

Sikkerheden i højsædet

Det er vigtigt at få fjernet isen fra lastbilerne, da skaderne på andre trafikanter er store, når kilo tunge isflager vælter ned fra lastbilernes tage, men det er også vigtigt at fokusere på chaufførernes sikkerhed:

- Derfor er det virkelig godt, når virksomheder melder ind, at de stiller deres snebroer til rådighed for alle chauffører, også fra andre firmaer, siger Steffen Johannsen og uddyber, at selvom snebroer egentlig er simple konstruktioner, kan de være forskellen mellem en arbejdsskade og en god arbejdsdag for chaufføren.

Hårde straffe til synderne

Skulle en chauffør komme på glatis med is på taget og blive stoppet af politiet, er straffen ganske hård:

- Betinget frakendelse af førerretten og en bøde er konsekvensen. Så det er altså noget, der kan mærkes, forklarer Steffen Johannsen.

Han henviser også til, at der findes en række tekniske løsninger, der kan afværge is på trailerne, hvis man ikke løbende har adgang til snebroer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11