23948sdkhjf

Først i Cambodia

Scan Global Logistics åbnet i Cambodia.

Scan Global Logistics (SGL) har netop, som den første skandinaviske transport- og logistikvirksomhed, åbnet kontor med seks medarbejdere og to seniorledere i Cambodia.

 
De to sidstnævnte er Pich Ngun, Managing Director, tidligere leder af Hellmann Worldwide Logistics og landechef for UTi Worldwide.
Hans lederkollega er Duy Vann Heng, General Manager, der tidligere har arbejdet ti år hos UTi Worldwide, senest
som landechef.

SGL i Cambodia tilbyder luft- og søfragt, kombination af landevej-luft (via Ho Chi Minh City, Vietnam og Bangkok, Thailand), projekttransporter, fortoldning, indenrigs lastbiltransport og distribution, lagerhotel, buyers consolidation samt transport af hængende konfektion (garments-
on-hangers, GOH).

Tøj og sko

For øjeblikket består 80 procent af Cambodias eksport af beklædning og fodtøj. Gennem en årrække har det amerikanske marked domineret, men de seneste to-tre år har europæiske indkøbere også fået øjnene op for Cambodia. Som et direkte resultat af stigende omkostninger i Kina, flytter en lang række multinationale virksomheder deres produktion til andre lande, og det ser ud til at Cambodia drager stor fordel heraf.

Bortset fra det kommercielle marked modtager Cambodia en del bistand fra udlandet. Blandt de største donorer er ADB, UNDP, World Bank, IMF, Australien, Canada, Kina, Danmark og Sverige.

- Siden landet i 1999 blev optaget i ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) og i særdeleshed i WHO i 2004, er handel og udenlandske investeringer steget væsentligt, og dette forventes at fortsætte de næste mange år. Dette er en af de nye asiatiske tigre, siger Torben Nybo
Jensen, Regional Director, Business Development South East Asia, hos Scan Global Logistics.

Kontorer i 18 lande
Scan Global Logistics er en nordisk baseret global speditionsvirksomhed med kontorer i 18 lande, specialiseret i komplekse logistikløsninger. SGL tilbyder en bred vifte af globale transport- og logistik supply-chain-løsninger inden for luft- og søfragt samt landtransport.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078