23948sdkhjf

Aarhus øger fokus på nye ruter

Ny medarbejder skal analysere oplandets behov.

Et stigende passagerantal kan have en selvforstærkende effekt, idet flere passagerer i sig selv kan bidrage til at tiltrække flere ruter til en lufthavn.

I 2015 betjente lufthavnene i Billund og Aalborg flere passagerer end nogensinde før i lufthavnenes historie, som der også kan læses om i nyeste udgave af Danmarks Transport-Tidende. Og det har alt andet lige været med til at gøre livet sværere for den jyske ”lillebror” i lufthavnssammenhænge; Aarhus Lufthavn.

Fokus på ruter

Ifølge lufthavnsdirektør i Aarhus, Peter Høgsberg, har Aarhus Lufthavn gennem de sidste to år primært fokuseret på de interne processer. Men i næste fase af lufthavnens udvikling skal der nu fokuseres mere på de kommercielle aktiviteter – herunder ruteudviklingen.

Derfor skal der ansættes en ny medarbejder, der ene og alene skal stå i spidsen for at etablere, implementere og udvikle et særligt relationskoncept, lyder det fra direktøren:

- Vi lever af østjydernes og det østjyske erhvervslivs behov for og ønske om at rejse fra og til Aarhus Airport. Udviklingen af vores nye relationskoncept vil derfor tage afsæt i analyser af markedet og mulighederne og inddrage erhvervsliv og andre relevante østjyske interessenter i arbejdet med at skaffe aftaler på plads med luftfartsselskaberne, siger Peter Høgsberg.

I 2015 benyttede cirka 365.000 passagerer sig af Aarhus Lufthavn, og det var en tilbagegang i forhold til 2014 på hele 13,6 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109