23948sdkhjf

WashTec vælger Freja

Freja Transport & Logistics indgår aftale med tysk vaskeanlægsproducent.

Freja Transport & Logistics annoncerede lige før jul en 3-årig aftale med tyske WashTec om warehousing, plukning og distribution WashTecs produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

WashTec har i mere end 50 år leveret automatiserede og innovative vaskeanlæg til transportsektoren.

Aftalen omfatter oplagering i Freja Transport & Logistics lagerterminal i Taastrup uden for København. WashTecs produkter bliver herfra videredistribueret til kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Med aftalen ønsker WashTec at styrke distributionsnetværket i Norden, hvor man forventer at kunne tilbyde kunderne en bedre service. Blandet ved at kunderne får adgang til Frejas track & trace-løsning.

Freja opnår til gengæld en langsigtet aftale med en veletableret og respekteret producent, der styrker aktiviteterne i transportvirksomhedens skandinaviske netværk.

Parterne fremhæver i pressemeddelelsen fra Freja Transport & Logistics A/S, at aftalen også understøtter udviklingen af bæredygtige løsninger til gavn for kunderne.

WashTec

WashTec er en af verdens førende leverandører af vaskeanlæg til transportsektoren, med repræsentation i 65 lande. Ud over Europa sælges WashTecs anlæg blandt andet i USA og Canada, Kina og Australien.

WashTec beskæftiger mere end 1700 ansatte på verdensplan.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125