23948sdkhjf

Blue Water vokser i Polen

Terminalaftale på plads.

Bilfinger Mars Offshores nye fabrik ligger i Szczecin i Polen, og Blue Water har underskrevet en femårig terminalkontrakt dækkende al logistik på området, håndtering af en avanceret portalkran, håndtering af komponenter samt stevedoring.

-Vi har samarbejdet med Bilfinger i mange år, og vi er glade for, at samarbejdet udvikler sig yderligere. Vi leverer en solid arbejdsstyrke baseret på mange års erfaring fra Lindø og Esbjerg, fortæller Brian Sørensen, som er ansvarlig for forretningsudvikling i Blue Waters vindafdeling.

Kim Thygesen fra Blue Water Lindø har ansvaret for projektet i Szczecin.

Portalkranen er over 120 meter høj og kan løfte 1.400 tons. Blue Water er både ansvarlig for drift af kranen samt alle SPMT'ere (Self Propelled Modular Transporters), som ofte bruges til at flytte de store komponenter i terminalområdet.

-Den service vi yder her, er en af vores kernekompetencer, og vi ser store muligheder for at levere samme type service til andre nøglelokationer i Europa i fremtiden, siger Brian Sørensen.

Bilfinger Mars Offshore leverer offshorefundamenter til vindindustrien. Fabrikken i Szczecin vil primært levere jackets og tilhørende komponenter, overgangsstykker og monopæle, som kan installeres i vanddybder op til 60 meter. Når fabrikken er fuldt operationel, kan den producere 120.000 tons stål årligt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.056