23948sdkhjf

Europæiske DSV-speditører i støbeskeen

DSV har sender trainees på skolebænken i nyt uddannelsesprogram.

DSV A/S satser nu på koncernens eget uddannelsesprogram, der på sigt skal sikre, at alle koncernens speditører har et fælles uddannelsesmæssigt fundament.

Det første hold på 18 speditørelever er nøje udvalgte ansøgere, der kommer fra Storbritannien, Irland, Spanien, Belgien, Norge og Rumænien.

De er alle fuldtidsansat som junior speditører i DSV-koncernen under uddannelsen. I løbet af den næste to år vil de mødes for at gennemgå otte uddannelsesmoduler.

Uddannelsen afsluttes med en projektopgave og et europæisk diplom for speditører.

Det skriver DSV i en pressemeddelse.

Første modul

Holdet mødtes for første gang i sidste uge i DSV A/S hovedkvarter i Hedehusene.

- Den centrale idé er, at alle vores speditører skal have den samme uddannelse, så vi alle kan arbejde ud fra en fælles platform af erfaringer og opfattelse af ’best practise”. Samtidig har vi behov for at sikre den støt rekruttering af ynge speditører, der har de færdigheder der skal til for at kunne arbejde i hele vores globale organisation, sagde Jan M. Jensen, der er DSV’s globale chef for uddannelse og træning.

DSV’s topchef Jens Bjørn Andersen hilste også på det nye hold speditørelever.

- Vidste I, at jeg startede min karriere i DSV som trainee? Hvis du er ambitiøs, så kan du nå helt til tops i DSV, sagde Jens Bjørn Andersen, der fremhævede koncernens traditioner for intern rekruttering til lederposter.

Rejs ud

Jens Bjørn Andersen fremhævede også fordelene ved en international karriere.

- Det er vigtigt, at se verden mens man er ung, og det er vigtigt for vores globale organisation, at I henter erfaringer med diversiteten i vores forretning og de forskellige kulturer, lød opfordringen fra Jens Bjørn Andersen.

- Jeg ønsker at se mere diversitet blandt vores fremtidige ledere, og det starter med jer. Hvis I arbejder hårdt, og viser engagement i DSV, så kan jeg love, at DSV vil vise engagement i Jer – uanset om I ønsker at fortsætte med at arbejde som, og udvikle Jer som speditører, eller I ønsker at blive en fremtidig leder, sagde Jens Bjørn Andersen.

På længere sigt planlægger DSV at udvikle uddannelseskonceptet med moduler, der gør det muligt at specialisere sig inden for eksempelvis sø- eller luftfragt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078