23948sdkhjf

SAS laver igen overskud

Stadig fokus på besparelser.

SAS har netop annonceret resultaterne for regnskabsåret 2014/2015, der viser, at det er lykkedes det store skandinaviske flyselskab at vende sidste års store minus til pænt overskud.

Det seneste finansår viser dermed et plus på 956 mio. svenske kroner - omkring 768 mio. danske. Særdeles flot isoleret set, men endnu flottere set i lyset af det store underskud på over en halv mia. danske kroner, selskabet præsenterede i forrige regnskabsår.

SAS-koncernchef, Rickard Gustafson, udtaler i en skriftlig meddelelse:

- SAS rapporterede positiv indkomst før skat og engangsomkostninger på 1.174 mio. svenske kroner for regnskabsåret 2014/2015. Det er en betydelig år-til-år forbedring, der primært er drevet af vores kommercielle succeser, omkostningseffektive foranstaltninger og lavere brændstofudgifter i fjerde kvartal. Men enhedsprisen efter justeringer for valuta og flybrændstof steg i løbet af året, hvilket er utilfredsstillende. Vi skal nu til at arbejde endnu mere intensivt med implementeringen af de fortsatte omkostnings-foranstaltninger for at forbedre konkurrenceevnen på lang sigt, siger Rickard Gustafson.

Samlet præsterede SAS indtægter for over 39,6 mia. svenske kroner mod 38. mia. svenske kroner i regnskabsåret 2013/2014.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079