23948sdkhjf

Politimand hædret

Fodgængerprisen 2015 er overrakt.

Fodgængerprisen 2015 blev i dag overrakt til Kurt Mark, Faxe, for sin mangeårige indsat, som både professionel og ildsjæl, når det gælder trafiksikkerheden i Danmark.

Prisen blev overrakt af Fodgængerforbundets direktør, Ullaliv Friis. Kurt Mark er tidligere vicepolitikommissær, nu specialkonsulent i færdselssikkerhed i Københavns Politi. Han er uddannet køreprøvesagkyndig og har igennem årene afholdt køreprøver over det ganske land.

Kurt Mark har igennem en årrække været leder af vedligeholdelsesuddannelsen i avanceret køreteknik for politifolk i København og omegn og har været ansat i Rigspolitichefens Færdselspoliti

- Ingen som har mødt Kurt Mark kan være i tvivl om at han brænder for trafiksikkerhed, siger formand for Fodgængerforbundet, Mikael le Dous.

 - Og selv om hans indsats ikke primært gælder fodgængere, så vil enhver øget sikkerhed og ansvarlighed i trafikken i sidste ende gavne fodgængerne, som jo er de svageste trafikanter. Derfor vil vi gerne hædre Kurt Mark med Fodgængerprisen 2015.

- Det er en stor ære at modtage prisen, og jeg er utrolig glad for, at min indsats for færdselssikkerheden generelt bliver bemærket, siger Kurt Mark.

Fodgængerprisen, der består af et diplom og et håndlavet glasfad med inskription, blev indstiftet i 2008 med det formål at hædre kommuner, institutioner, virksomheder og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for fodgængernes sikkerhed og tryghed.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251