23948sdkhjf

Diesel-netværk udvides

Uno-X åbner nyt truckanlæg ved Nyscan i Roskilde.

Uno-X fortsætter udvidelsen af sit dieselnetværk – denne gang i Roskilde. Åbningen af det nye truckanlæg ved Nyscan på Københavnsvej bliver Uno-X’s anden åbning i december - og anlæg nummer to i Roskilde.

Tidligere i december åbnede Uno-X et nyt truckanlæg i Rødby som et led i bestræbelserne på at få landets bedste dieselnetværk.

-Roskilde er en vigtig placering. Da vi ønsker at blive landets bedste netværk af dieselanlæg, er det vigtigt, at vi er til stede i Roskilde. Ved tilmed at have fundet en placering på en af de travleste indfaldsveje til Roskilde med rigtig gode tilkørselsforhold sikrer vi, at chauffører har de bedst mulige forudsætninger for at tanke diesel og AdBlue uden at skulle tilskrive deres tur ekstra tid, fortæller Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Energi.

Det nye anlæg på Københavnsvej ved Nyscan bliver Uno-X’s andet i Roskilde. I forvejen har kæden truckanlægget ved DSV på Kumlehusvej i Øm lidt uden for Roskilde. Anlægget er allerede klar til brug, mens den officielle åbning fejres torsdag den 17. december.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067