23948sdkhjf

Iveco Vision vinder tysk pris

Bud på bæredygtig distribution præmieret.

Iveco har modtaget Europäischer Transportpreis für Nachhaltigkeit 2016 inden for kategorien distributionskøretøjer. Prisen er en anerkendelse af konceptet Iveco Vision, der bygger på selskabets traditioner for at fokusere på bæredygtige og innovative transportteknologier.

Ivecos vedvarende indsats for udvikling af bæredygtig transport blev præmieret med "Europäischer Transportpreis für Nachhaltigkeit 2016, da det tyske tidsskrift Transport kårede konceptet Iveco Vision som det bedste og mest fuldkomne bud på fremtidens distributionskøretøj.

Voksende el-marked

Brandet efterlever sit slogan ”Iveco -Din partner for bæredygtig transport” og fokuserer på videreudvikling af løsninger for person- og varetransport, herunder til det stadig voksende marked for eldrevne køretøjer til brug i storbyerne, som kan efterkomme kravene hos befolkningen og de lokale myndigheder. Det afspejler Ivecos teknologiske kerneværdier, som sigter mod at sænke de samlede ejeromkostninger og udvikle løsninger til bæredygtig transport, samt være den rigtige forretningspartner for sine kunder.

Iveco Vision er det næste skridt fremad i disse bestræbelser. Det kombinerer bæredygtighed med sikkerhed, ergonomi og fremtidige fremdriftsløsninger:en ren elektrisk motor med nul-emission og meget lavt støjniveau til byområder, kombineret med hybrid fremdrift til længere missioner uden for byen, der kan reducerer brændstofforbruget og CO2-emissionerne med op til 25%. Energifordelingen mellem termisk og elektrisk funktionsmåde styres af en algoritme via en reduktionsgearkasse, som er udviklet in-house, og som åbner en række muligheder, hvad angår fremdriftsartitektur.

Variabel gulvhøjde

Iveco Vision er udstyret med en fleksibel menneske-maskine-grænseflade (som omfatter en bærbar tablet, som kommunikerer med lastbilens elektroniksystem) samt et innovativt automatisk læssesystem med variabel gulvhøjde og nye løsninger til fastsurring af godset. Målet er at minimere chaufførens belastning under godshåndteringen, ikke mindst ved at give ham ubesværet adgang til lastrummet i oprejst tilstand.

Konceptet kombinerer funktion og form. For eksempel konceptet ”det totale udsyn”, hvor store glaspartier i A-stolperne garanterer sikkerhed og samtidig giver uhindret udsyn.Flere kameraer giver et komplet udsyn hele vejen rundt om bilen. En solskærm i øverste del af frontruden giver fuld panoramaudsigt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094