23948sdkhjf

Plagborg udvider ejerkredsen

Brdr. Plagborg omdannes til aktieselskab og får 2 nye medejere.

Ladopbygningsfirmaet Brdr. Plagborg i Lindved, har siden stiftelsen været drevet som et anpartsselskab, men omdannes nu til et aktieselskab.

Samtidig udvides ejerkredsen med 2 nøglemedarbejderne - Allan Frederiksen og Keld Stjernholm Sørensen.

De nye medejere erhverver sammenlagt 10 pct. ejerandel i Brdr. Plagborg A/S og Brdr. Plagborg Ejendomme ApS. Selskabets stiftere og hidtidige ejere - Karl Erik, Jens Jørgen og Carsten Plagborg - ejer herefter ligeligt de resterende 90 pct.

Der etableres desuden en bestyrelse med statsautoriseret revisor Bjarne Madsen som bestyrelsesformand.

Uændret værdigrundlag

Brdr. Plagborgs mål og værdigrundlag er på ingen måde ændret med denne nye struktur. Den daglige leder, Keld Stjernholm Sørensen, udtaler:

- Vi vil fortsat levere løsninger til transportbranchen i høj kvalitet - og i præcis den udformning, den enkelte kunde ønsker. Samtidig ønsker vi at fastholde staben af dygtige medarbejdere, som dagligt udfører sit arbejde med stor faglig stolthed.

Brdr. Plagborg blev stiftet i foråret 2002, af de 3 Plagborg brødre – Carsten, Jens Jørgen og Karl Erik, som har henholdsvis 25, 29 og 35 års erfaring fra branchen.

Brdr. Plagborg A/S udfører alle former for opbygninger på såvel varebiler som store lastbiler, ligesom virksomheden også opbygger påhængsvogne.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062